<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  Байден може знятися з президентських виборів у США та висунути заміну, - Spiegel  Чому більшість помісних церков досі не визнають ПЦУ: Епіфаній пояснив  Дві великі країни НАТО конкурують у питанні допомоги України — експерт  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в маевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.07.2023 374

Дощі з грозами на тлі нестерпної спеки: прогноз погоди в Україні на 18 липня

18 липня температура підніметься до +36.

Теплова хвиля, яку вчені назвали "Цербер", до України не дійде, але температура повітря відчутно зросте. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

18 липня у південній частині України, в центральних областях та на сході денна температура повітря становитиме +29 +34 градуси, на Херсонщині, Миколаївщині, Запоріжжі та в Криму місцями +32 +36 градусів.

У західних областях та у північних стовпчики термометрів піднімуться завтра до комфортних значень - передбачається +24+29 градусів (на Закарпатті до +30 градусів)

Короткочасні дощі з грозами пройдуть у вівторок в більшості областей України.

У денні години вівторка опади припинятимуться на заході України, а в південній частині грозовий дощ більш ймовірний лише на Одещині.

У Києві 18 липня також очікується дощ з грозою. Температура повітря після сьогоднішньої спеки знизиться і становитиме +25+28 градусів.

Понеділок поки що найспекотніший в Києві з найближчої перспективи - тиждень побуде із прийнятними градусами, а в суботу, 22-го липня, можливий сильний дощ та короткочасне похолодання до +18+20 градусів.

Нагадаємо, за даними Всесвітньої метеорологічної організації світ вже пережив найспекотніший тиждень за всю історію спостережень. Наразі Європу атакує нестерпна спека. В Італії вже є перші жертви.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дощі з грозами на тлі нестерпної спеки: прогноз погоди в Україні на 18 липня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.07.2023 374
Еще материалы раздела «Суспільство»