<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачне печиво з какао  На тепло доведеться почекати: в Україні поки що буде холодно та дощитиме, але потепління вже скоро  Коли в Україні потепліє: синоптик назвала період  Зміна міністра оборони РФ - підготовка Кремля до затяжної війни в Україні, - ISW  У вівторок в Україні буде холодно: де очікувати заморозки  В Україні 14 травня, подекуди дощитиме, вдень до +16°  Заморозки триватимуть: прогноз погоди на вівторок, 14 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.07.2023 495

В Україні очікується зміна погоди: які регіони накриють грози та шквальний вітер

Українців просять бути обережними у ці дні

Поки в Європі температура піднімається до рекордних 47 градусів тепла, в Україні очікуються грози із сильними поривами вітру. Негода накриє більшість регіонів країни.

Про це попередили в Ургідрометеоцентрі. Оголошено жовтий рівень небезпеки. Пише "Телеграф".

Так, за словами синоптиків, до кінця доби 17 липня та вночі 18 липня на заході країни, а також на Житомирщині очікуються грози. Аналогічна погода прогнозується вранці та вдень 18 липня у всіх регіонах України, крім південного сходу.

Також очікуються сильні пориви вітру до 15-20 м/с вдень 18 липня у Сумській та Харківській областях, а також у більшості центральних регіонів. Українців просять бути обережними.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що синоптики прогнозують спеку до +36 градусів у кількох областях 18 липня.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні очікується зміна погоди: які регіони накриють грози та шквальний вітер 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.07.2023 495
Еще материалы раздела «Суспільство»