<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  "Росія - колхоз": пропагандисти РФ образились на дівчину з Донецька, яка яскраво описала стан речей в країні  Трамп хоче, щоб Європа надавала більше допомоги Україні  Що робити, якщо тісто на паску не піднімається: як його врятувати  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Україна вступить до НАТО лише після перемоги у війні — Зеленський  Чи потрібно українцям обов'язково проходити ВЛК: військовий дав вичерпну відповідьвсі новини дня
Політика
Світ
19.07.2023 477

Обізвав Путіна су**ю та заговорив про громадянську війну: окупант заявив, що росіяни - раби (перехоплення)

Окупант бідкається на відсутність демобілізації.

6476cd7c65dd3a3ac73f6676887924e8_19.07.23

Російський окупант, який воює проти України, заявив, що до мобілізованих ставлення гірше, ніж до "зеків". Він також обізвав Путіна су**ю та заявив, що обов'язково проголосує проти нього, якщо доживе до виборів. Пише ТСН. 

Про це йдеться у телефонній розмові, яку перехопило Головне управління розвідки Міноборони України.

Російський окупант у розмові з матір'ю бідкається на те, що в армії РФ до мобілізованих ставлення гірше, ніж до "зеків". Він зазначив, що ув'язнених через 6 місяців заберуть з фронту, а він і далі буде на передовій.

"Рота "зеків" стоїть за нами на другій лінії оборони, ми стоїмо на передовій. Я просто потрапив у рабство, тобто як у царській Росії. Навіть до "зеків" краще ставлення. Основні сили Путін залишив у Москві", - говорить він.

Загарбник також обзиває Путіна су**ю та каже, що "якщо доживе, то проголосує проти нього". Коли його мати намагається захистити диктатора, окупант іронізує, що "хай вона ще більше дивиться телевізор". Він вважає, що "основні сили РФ перебувають у Москві", щоб захищати диктатора від ймовірної громадянської війни.

Нагадаємо, терорист Гіркін поскаржився, що в армії РФ знову не вистачає людей.

Оценка материала:

5.00 / 2
Обізвав Путіна су**ю та заговорив про громадянську війну: окупант заявив, що росіяни - раби (перехоплення) 5.00 5 2
Політика / Світ
19.07.2023 477
Еще материалы раздела «Світ»