<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Світ
19.07.2023 543

Чому російські еліти радітимуть підриву мосту: аналітикиня пояснила причину

Ольга Курносова зазначила, що у Росії чергове відмивання грошей відбуватиметься у величезному обсязі.

9098c113df2480682c2aa45400bc5c54_19.07.23

Російські еліти будуть раді підриву Кримського мосту. Пише ТСН. 

Про це в інтерв’ю ТСН.ua розповіла російська політична аналітикиня Ольга Курносова. Вона пояснила причину.

"По-перше, гадаю, буде радість, бо чергове відмивання бабла відбуватиметься у величезному обсязі. Будували його компанії Ротенберга, а відновлювала досить дивна компанія "Нижньоангарськ Трансбуд", яка формально розташована в Іркутську, а податки сплачують у Москві - як завжди в Росії. Знову свої відмиватимуть бабло, нічого нового", - сказала вона.

Раніше Курносова розповіла, що Кремль хоче використати росіян як живий щит – пропонує їхати з Криму окупованими територіями.

Нагадаємо, на Кримському мосту у ніч проти 17 липня сталася “бавовна”. Це вже другий такий епізод на окупованому РФ півострові.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чому російські еліти радітимуть підриву мосту: аналітикиня пояснила причину 5.00 5 2
Політика / Світ
19.07.2023 543
Еще материалы раздела «Світ»