<
НОВИНИ ДНЯ: Росіяни відзвітували про удар по системі Patriot. Повітряні сили кажуть, що то були макети  Удар по крейсеру "Москва" був не першим: віцеадмірал Неїжпапа розповів про попередню операцію  Литовський борщ з яйцем: незвичний рецепт холодної першої страви для літа  У печері виявили найстаріший малюнок, якому 51 200 років – що на ньому зображено  У Києві відновили дві третини генеруючих потужностей зруйнованих РФ, - КМДА  Байден назвав дебати "поганим епізодом" і сказав, що його змусить зійти з перегонів  Гуляш зі свинячого серця: бюджетний рецепт смачної гарячої стравивсі новини дня
Політика
Росія
19.07.2023 522

Москва іде під воду: злива затопила вулиці, блискавка влучила в колесо огляду

У російській столиці дощовою водою залило перші поверхи кафе та станції метро.

bca35c085fe20c904beb36d43ac22db0_19.07.23

Москву 18 липня накрили сильна злива, гроза та вітер, внаслідок чого водою затопило вулиці, а в колесо огляду влучила блискавка. Пише ТСН. 

Про це повідомляють російські Телеграм-канали, які публікують відео негоди.

Москву заливають потужні дощі, зокрема в окремих районах випало понад чверть місячної норми опадів. На деяких вулицях російської столиці підтопило проїжджу частину. Люди пересуваються по коліна у воді, а машини радше "пливуть", аніж їдуть. Вулицями навіть плавають чиїсь столи.

Окрім того, у Москві гримить гроза і блискавка влучила в оглядове колесо, яке в РФ називають найбільшим у Європі. Атракціон довелося докручувати вручну, щоб спустити донизу відвідувачів.

Негода повалила дерева, які попадали на машини, і навіть веранди ресторанів. На викладених відео видно, що залило перші поверхи комерційних приміщень та підземні переходи. Повідомляється, що затопило станції метро "Парк Культури" та "Мисливський ряд".

Зливи з грозою і градом у місті очікуються ще протягом найближчої доби. Тож до ранку 19 липня у московському МНС рекомендують водіям паркувати авто далеко від дерев, а пішоходам – обходити рекламні щити та хиткі конструкції.

Нагадаємо, 18 липня сильна злива та гроза вирували у Львові. Блискавка влучила у два трансформатори і подекуди виникли проблеми з електроенергією. Через аномальні опади стався розлив колектора та зафіксоване підтоплення.

Оценка материала:

5.00 / 2
Москва іде під воду: злива затопила вулиці, блискавка влучила в колесо огляду 5.00 5 2
Політика / Росія
19.07.2023 522
Еще материалы раздела «Росія»