<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Україна
19.07.2023 782

У ГУР прокоментували, чи причетна Україна до вибуху на Керченському мосту

Андрій Юсов наголосив, що Кримський міст – абсолютно незаконна споруда, як з точки зору українського права, так і міжнародного.

Українська розвідка не підтверджує і не спростовує свою причетність до вибуху на Кримському мосту у ніч на понеділок, 17 липня. Пише ТСН. 

Про це заявив представник Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України Андрій Юсов, передає "Радіо Свобода".

"Не можемо ні підтвердити, ні спростувати. До цього точно причетний російський режим і особисто Путін який віддав наказ про анексію Криму, про вторгнення в Україну. Це є наслідком цих подій безумовно", – зазначив Юсов.

Він наголосив, що Кримський міст – абсолютно незаконна споруда, як з точки зору українського права, так і міжнародного. Тобто такий собі "величезний МАФ". За словами Юсова, деталі вибуху стануть відомі після перемоги України.

"Факт того, що відбувається з логістикою окупантів, – це добре, це наближає перемогу, а причини – чому це сталося – думаю, що їх варто обговорювати трошки пізніше", – додав представник ГУР.

Нагадаємо, що у ніч проти 17 липня на Кримському мосту пролунали нові вибухи.

В Офісі президента відреагували на вибухи на Кримському мосту, але причетність України до вибуху не підтвердили.

Своєю чергою диктатор Путін через підрив Кримського моста зібрав нараду і пригрозив відповіддю з боку РФ.

Оценка материала:

5.00 / 2
У ГУР прокоментували, чи причетна Україна до вибуху на Керченському мосту 5.00 5 2
Політика / Україна
19.07.2023 782
Еще материалы раздела «Україна»