<
НОВИНИ ДНЯ: Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Коли найдовший день 2024 року: дата літнього сонцестояння, традиції та прикмети  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  Україна збільшує випуск дронів дальньої дії. У WSJ розповіли подробиці  Салат із редиски з яйцем та огірком: рецепт простої та корисної страви  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на святовсі новини дня
Політика
Росія
19.07.2023 3379

Путін "передав привіт" окупантам, яких ліквідували ЗСУ

Диктатор Володимир Путін вчергове сказав щось не те.

43639bcd737cce464fa3c422c1392e61_19.07.23

Російський диктатор Володимир Путін на зустрічі з губернатором Іркутської області Ігорем Кобзєвим, після того як йому розповіли про ліквідованих в Україні російських військових, попросив передати "привіт їм усім". Пише ТСН. 

Про це йдеться на сайті Кремля.

Це сталося, коли Кобзєв доповідав диктатору про ліквідованих в Україні солдат армії РФ.

"У нас 192 мешканці Іркутська нагороджені державними нагородами – орденами, медалями. З них наймолодший, Герой Росії, – це рядовий Едуард Дьяконов, який загинув у Маріуполі у березні минулого року, він накрив своїм тілом гранату, тим самим врятував своїх однополчан. Це дуже цінно для нас, для нас вони всі герої, вони в нашій пам'яті, в нашому серці", - сказав губернатор.

На що Путін відповів: "Привіт їм усім передавайте".

Нагадаємо, після "бавовни" на Кримському мосту ремонт переправи займе місяці. Відновити рух планується не раніше осені.

Оценка материала:

5.00 / 3
Путін "передав привіт" окупантам, яких ліквідували ЗСУ 5.00 5 3
Політика / Росія
19.07.2023 3379
Еще материалы раздела «Росія»