<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: скільки всього чоловіків нарахували і яка частина з них має бронь  Найкращий літній напій: як приготувати домашній квас з чорного хліба  Спека набирає обертів: синоптик попередила про аномальну погоду у липні  Скільки військовозобов'язаних "невидимі" для держави: нардеп шокував кількістю  Чи чекати на закінчення війни вже незабаром: як змінилася риторика Зеленського за рік  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощі  Де в Україні школи почнуть навчання вже у серпні: названо областівсі новини дня
Політика
Росія
19.07.2023 529

В РФ озвучили версію, як ЗСУ вдалося підірвати Кримський міст

За версією російського експерта, міст був саме підірваний.

b47e75c0b7c144ad441950db8678c562_19.07.23

Російський військовий експерт Володимир Гундаров розповів, як ЗСУ вдалося підірвати Кримський міст 17 липня. На його думку, окупанти у Криму просто не встигли відбити атаку, бо міст був "надто добре захищений".

Це передають російські пропагандисти.

"Кримський міст дуже добре захищений у підводному, надводному середовищі та з повітря, плюс для посилення викликаються кораблі Військово-морського флоту. Як підірвали? А тому що між початком атаки та результатом атаки пройшло надто мало часу для того, щоб привести в дію цю всю громіздку систему забезпечення безпеки Кримського мосту", -  заскиглив він.

Також так званий експерт заявив, що російські військові "могли б відкрити артилерійську ракетну стрілянину в бік цього апарату. Але він, мабуть, ішов на тлі цивільних суден, які вишикувалися для проходу під Кримським мостом".

Як підрив Кримського мосту вплине на контрнаступ ЗСУ

Військовий та громадський діяч, генерал-майор запасу СБУ, заступник очільника СБУ (2014-2015 рр.) Віктор Ягун вважає, якщо Кримський міст дуже пошкоджений, росіянам доведеться зробити "жест доброї волі" з окупованої частини Херсонської та Запорізької областей. Він пояснив, що саме Керченський міст є головною військовою артерією росіян на півдні.

Нагадаємо, атака на Кримський міст була здійснена в ніч проти 17 липня. Там пролунали щонайменше два потужні вибухи. За інформацією російської влади, є загиблі та постраждалі. Що відомо про удар по Кримському мосту, читайте в матеріалі ТСН.ua.

Оценка материала:

5.00 / 1
В РФ озвучили версію, як ЗСУ вдалося підірвати Кримський міст 5.00 5 1
Політика / Росія
19.07.2023 529
Еще материалы раздела «Росія»