<
НОВИНИ ДНЯ: Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічкивсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
20.07.2023 481

Просвердлили дірки та залили якусь рідину: у Києві невідомі пошкодили понад сотню дерев

Багато дерев вже почали засихати.

adeb588409b6508e00df35a309dd95e6_20.07.23

Невідомі пошкодили понад 100 дерев вздовж проспекту Романа Шухевича у Дніпровському районі Києва. Зробивши отвори свердлом, зловмисники залили невстановлену рідину в дерева, багато з яких вже почали засихати. Пише ТСН. 

Про це повідомив директор Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА Олександр Возний.

"Це абсолютно шокувальний випадок масового знищення дерев у Києві, мотиви якого ще треба з’ясувати. Ми просимо киян, які могли стати свідками цього злочину, обов’язково відгукнутися і допомогти встановити особи зловмисників", – закликав Возний.

За його словами, факт пошкодження дерев виявили і зафіксували співробітники КП УЗН Дніпровського району під час інспекції території сьогодні, 18 липня. Одразу після цього на місце викликали всі відповідні служби, зокрема Державну екологічну інспекцію та Національну поліцію.

Свідків пошкодження дерев вздовж проспекту Романа Шухевича просять звертатися до КП УЗН Дніпровського району за телефоном 044-594-82-00 або в Державну екологічну інспекцію Столичного округу за номером 044-209-12-56.

Нагадаємо, благодійна організація ПітБульХелп готується до запуску на Київщині постійного притулку для покинутих амстафів, пітбулів та бультер'єрів. Ділянку вже знайдено, але не вистачає коштів. Тож ПітБульХелп оголошує збір.

Оценка материала:

5.00 / 2
Просвердлили дірки та залили якусь рідину: у Києві невідомі пошкодили понад сотню дерев 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
20.07.2023 481
Еще материалы раздела «Столиця»