<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  Уряд Британії занепокоєний через злочинну діяльність російських шпигунів  Чи зможе Україна повернути усю свою окуповану Росією територію: оцінка аналітиків США  Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.07.2023 590

Дощі, грози та град. Синоптик розповіла, де 20 липня буде найпрохолодніше

Погода в Україні 20 липня принесе кілька неприємних сюрпризів у вигляді дощу, подекуди з грозами і навіть градом майже всюди. Крім того, завтра організується так званий "острівець прохолоди".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

 

"Короткочасні дощі, які пройдуть хоча й в різний час доби, проте практично повсюди в Україні. При грозах можливі короткі сильні зливи, рвучкий вітер та град", - розповіла вона.

Де не буде дощів

За даними Діденко, Крим та Приазов'я хіба що утримаються завтра від опадів.

Де буде спека та "острівець прохолоди"

Як розповіла синоптик, вночі на більшості території очікується +13...+19 градусів, на півдні до +20...+22. А протягом дня, як зазначила Діденко, температура повітря становитиме в більшості областей України +23...+29 градусів, на півдні місцями до +30...+32 градусів.

"Невеликий острівець холоднішої погоди вигулькне завтра на Дніпропетровщині, Полтавщині та навколо Кропивницького, тимчасово завтра там +19...+23 градуси", - додала вона.

Погода в Києві

В столиці 20 липня мінімальна температура повітря передбачається в межах +15....+17 градусів, максимальна +26....+28 градусів. Дощ з грозою ймовірний завтра в Києві надвечір.

Погода до кінця тижня

Як додала Діденко, далі, в п'ятницю, переважно без опадів, у суботу - часом дощі та похолодання у північних областях, а далі знову підвищення температури повітря. Детальніше про погоду на цей тиждень - читайте в матеріалі РБК-Україна.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дощі, грози та град. Синоптик розповіла, де 20 липня буде найпрохолодніше 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
20.07.2023 590
Еще материалы раздела «Суспільство»