<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Шольц закликав не завищувати очікувань від саміту миру  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивуєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.07.2023 567

Синоптик розказала, яка погода буде в Україні до кінця липня

До кінця місяця спостерігатимуться періоди спеки, які чергуватимуться з опадами.

До кінця липня в Україні збережеться мінливий характер погоди. Очікується чергування сухої та вологої погоди, а на півдні не виключені нові температурні рекорди. Про це в коментарі NV розказала синоптик Укргідрометцентру Анжеліка Ганчук. Пише УНІАН. 

"Навряд чи обійдеться без опадів впродовж подальших днів і до кінця місяця, тому що липень у нас мінливий", - каже синоптик.

За її даними, спостерігатимуться періоди спеки, на зміну яким буде приходити циклон і пов’язані з ним опади.

"Точно це можна буде передбачити в більш короткострокових прогнозах на тиждень, на кілька днів. Але загалом характер погоди буде протягом місяця мінливим, це однозначно. Ще буде і спека, і ще будуть грозові дощі", - розказала фахівець.

Похолодання в Україні

Наприкінці поточного тижня у деяких областях України очікується нетипова для літа погода. Про це попереджає синоптик Наталка Діденко. За її даними, 22 липня на півночі пройдуть сильні дощі та похолоднішає до +17...+19 градусів. На щастя, це похолодання буде короткочасним. Вже у неділю, 23 липня, погода проясниться та потеплішає.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик розказала, яка погода буде в Україні до кінця липня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.07.2023 567
Еще материалы раздела «Суспільство»