<
НОВИНИ ДНЯ: Байден назвав рішення Верховного суду щодо імунітету Трампа "небезпечним прецедентом"  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погоди  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  Україну накрила аномальна спека: синоптики шокували прогнозом  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Світ
21.07.2023 414

Досліджує проблеми роззброєння: син російського конструктора боєприпасів "Ланцет" працює в ООН у Швейцарії

Лаврентій Захаров працює в Інституті ООН із дослідження проблем роззброєння (UNIDIR).

4648d2461c080f0e5a0670c9c62ecd79_21.07.23

Родина конструктора російських баражувальних боєприпасів "Ланцет" Олександра Захарова, який озброює армію окупантів, є власницею нерухомості у Великій Британії, а молодший син розробника — Лаврентій Захаров — працює в Інституті ООН з дослідження проблем роззброєння. Пише ТСН. 

Про це йдеться у розслідуванні видання "Важные истории".

Що відомо про сина конструктора БПЛА

Лаврентій Захаров є молодшим сином конструктора російських баражувальних боєприпасів "Ланцет" Олександра Захарова. Він працює в Інституті ООН з дослідження проблем роззброєння (UNIDIR) у Швейцарії. Загалом за кордоном Лаврентій Захаров живе щонайменше від 2015 року. Закінчив британську школу, а також навчався в Університетському коледжі Лондона і Лондонській школі економіки.

За даними журналістів, наразі син Олександра Захарова є "фахівцем із роззброєння". Він почав працювати в UNIDIR у травні 2023 року. До цього він працював в агентствах ООН у Нью-Йорку та Римі.

На офіційному порталі UNIDIR зазначено, що Лаврентій є випускником програми зі звичайних озброєнь і боєприпасів.

"Основними дослідницькими інтересами Лаврентія є зміцнення управління зброєю та боєприпасами (SWAM), а також розмінування та гуманітарний доступ. Він розмовляє російською та англійською", — йдеться на сайті.

Що відомо про британську нерухомість російського конструктора

Розслідування доводить, що родині Олександра Захарова належить нерухомість в елітному районі Лондона, а саме квартира за 1,5 млн фунтів стерлінгів, приблизно за кілометр від Біг-Бена і від Букінгемського палацу.

Нагадаємо,ще одне недавнє розслідування довело, що доньки очільника міноборони РФ Сергія Шойгу виявилися мільярдерками.

Оценка материала:

5.00 / 2
Досліджує проблеми роззброєння: син російського конструктора боєприпасів "Ланцет" працює в ООН у Швейцарії 5.00 5 2
Політика / Світ
21.07.2023 414
Еще материалы раздела «Світ»