<
НОВИНИ ДНЯ: Байден назвав рішення Верховного суду щодо імунітету Трампа "небезпечним прецедентом"  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погоди  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  Україну накрила аномальна спека: синоптики шокували прогнозом  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
21.07.2023 367

Війна може закінчитися до кінця 2023 року: Фейгін назвав, що для цього потрібно

На його думку, до кінця 2023 року можуть розпочатися переговори і закінчитися активна фаза бойових дій.

Росія не має ресурсів і резервів, щоб вести війну в Україні в такій інтенсивності протягом кількох років. Пише ТСН. 

Таку думку висловив російський журналіст та правозахисник Марк Фейгін.

"Немає такого резерву, немає такого ресурсу, як мінімум у Москви, та й у сторін інших, щоб вести цю війну роки в такій інтенсивності. Не в змозі винести її ритму жодна зі сторін та української теж важко. Тому я не вважаю, що війна в принципі на роки затягнеться, тому що ресурс буде набагато раніше вичерпаний", – каже експерт.

На його думку, до кінця 2023 року можуть розпочатися переговори і закінчитися активна фаза бойових дій. Фейгін не виключає, що ситуація на фронті стане схожою на те, що було з 2014 року на лінії розмежування на Донбасі.

"Головний аргумент — це те, що в Америці наступного року будуть вибори. Байден, прямо скажемо, не в ідеальному стані. Для того, щоб йому залишитися на наступні 4 роки, йому потрібно продемонструвати неймовірний результат. Він його може продемонструвати у перемозі в Україні і продати це своєму американському суспільству", – підсумував правозахисник.

Раніше ТСН.ua зібрав думки українських та західних політиків та військових, чи закінчиться війна цього року.

Американський дипломат, колишній спецпредставник США у справах України Курт Волкер вважає, що війна в Україні може ніколи не закінчитися.

Також відомий журналіст The Washington Post Девід Ігнатіус в ексклюзивному інтерв'ю спеціальній кореспондентці ТСН розповів, як закінчиться війна в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна може закінчитися до кінця 2023 року: Фейгін назвав, що для цього потрібно 5.00 5 1
Політика / Україна
21.07.2023 367
Еще материалы раздела «Україна»