<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної радивсі новини дня
Політика
Україна
22.07.2023 708

Російського z-пропагандиста Лучина ліквідували касетними боєприпасами

Воєнного злочинця було знищено під Красногорівкою Мар'їнської громади Донецької області.

684b2fd1399310f0c9a9071d57ad776b_22.07.23

Українські військові ліквідували російського загарбника та z-пропагандиста Михайла Лучина, який вів популярний серед росіян Telegram-канал "Миша на Донбассе". Пише ТСН. 

Як повідомляє у себе в соцмережах журналіст Денис Казанський, воєнного злочинця було знищено під Красногорівкою Мар'їнської громади Донецької області.

Пізніше з'явилося відео з ліквідацією Лучина, ймовірно, з використанням касетних боєприпасів.

Військовий експерт Ігаль Левін написав, що перші прильоти на відео – фугасні снаряди, а завершальні – касетні боєприпаси.

Нагадаємо, Лучин був відомий, зокрема, тим, що намагався замовити на AliExpress безпілотників на $25 тисяч, однак, завдяки втручанню "Кібер Спротиву", замість них витратив гроші на різні секс-іграшки.

Крім того, Лучин був близьким соратником іншого скандального пропагандиста Владлена Татарського, ліквідованого внаслідок вибуху власного замінованого бюста, отриманого від "фанатки" на зустрічі з прихильниками війни проти України в одному з ресторанів Санкт-Петербурга.

прихильниками війни проти України в одному з ресторанів Санкт-Петербурга.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російського z-пропагандиста Лучина ліквідували касетними боєприпасами 5.00 5 1
Політика / Україна
22.07.2023 708
Еще материалы раздела «Україна»