<
НОВИНИ ДНЯ: Чи спаде спека в Україні на вихідних: синоптики дали детальний прогноз  Мобілізація в Україні: скільки всього чоловіків нарахували і яка частина з них має бронь  Найкращий літній напій: як приготувати домашній квас з чорного хліба  Спека набирає обертів: синоптик попередила про аномальну погоду у липні  Скільки військовозобов'язаних "невидимі" для держави: нардеп шокував кількістю  Чи чекати на закінчення війни вже незабаром: як змінилася риторика Зеленського за рік  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощівсі новини дня
Політика
Європа
22.07.2023 356

У Росії істерика через завод Rheinmetall в Україні: в концерні пояснили, чому не бояться погроз

Компанія Rheinmetall захистить побудований завод в Україні системами ППО власного виробництва.

bff93503353889a18a3ccc9e58d81c1a_22.07.23

Німецький військовий концерн Rheinmetall дійсно будуватиме завод для виробництва військової техніки в Україні і не боїться погроз Москви, яка обіцяє розбомбити обʼєкт. Пише ТСН. 

Про це пише видання Bild.

Повідомляється, що представниця МЗС РФ Марія Захарова обіцяє атакувати побудований завод ракетами.

"Такий завод, якщо він буде побудований, стане законною метою для Збройних сил РФ", — заявила вона.

Раніше з погрозами на адресу німців виступив заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв. Він у своїй відомій хамській стилістиці написав, що "єслі фріци такі рєшат строіть по-настоящєму, ждьом с нєтєрпєнієм".

Генеральний директор Rheinmetall Армін Паппергер розповів, що головне завдання концерну — "підтримати наших українських партнерів у боротьбі за свободу й демократію та якнайшвидше задовольнити їхні нагальні потреби".

Паппергер заявив, що обʼєкт буде захищатися системами ППО виробництва Rheinmetall. Передбачається, що побудований завод зможе випускати до 400 танків на рік.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що німецький концерн Rheinmetall протягом наступних 12 тижнів відкриє в Україні завод бронетехніки, відкидаючи занепокоєння інших західних оборонних компаній щодо розширення присутності в країні, поки вона перебуває у стані війни з Росією.

Окрім того, ми раніше інформували, що в червні 2023 року українські підприємства оборонної промисловості випустили більше мінометних та артилерійських снарядів, ніж за весь минулий рік.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Росії істерика через завод Rheinmetall в Україні: в концерні пояснили, чому не бояться погроз 5.00 5 1
Політика / Європа
22.07.2023 356
Еще материалы раздела «Європа»