<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Політика
Світ
22.07.2023 590

Британія передала Україні у 15 разів більше снарядів, ніж планувала

У Британії наголосили, що намагаються швидко реагувати на зміни на фронті в Україні.

8a09ba594883d44d406cbe1c9b526a28_22.07.23

Велика Британія передала Україні на 184 тисячі артилерійських снарядів більше, ніж планувала рік тому. Пише ТСН. 

Про це повідомив міністр оборони Британії Бен Воллес, пише The Guardian.

Він зазначив, що Британія "передала значну кількість військового обладнання, боєприпасів і нелетальної допомоги", оскільки українські військові захищають свою територію та прагнуть вигнати російських загарбників.

"Хоча в деяких областях ми досягли менше, ніж очікувалося... Ми перевищили плани в критичних сферах можливостей, зокрема артилерії, швидко реагуючи на пріоритети України та розвиток подій на полі бою. Наприклад, ми доставили артилерійських боєприпасів у понад 15 разів більше, ніж спочатку планувалося", - сказав Воллес.

Нагадаємо, очільник зовнішньої розвідки Великої Британії Річард Мур закликав росіян, незгодних із діями Володимира Путіна щодо України, працювати на його службу. Він пообіцяв підтримку й безпеку всім російським агентам, які погодяться співпрацювати з ним.

Оценка материала:

5.00 / 1
Британія передала Україні у 15 разів більше снарядів, ніж планувала 5.00 5 1
Політика / Світ
22.07.2023 590
Еще материалы раздела «Світ»