<
НОВИНИ ДНЯ: Українці відповіли, що для них важливіше: вступ до ЄС чи до НАТО  Зеленський відповів, про що свідчитиме запрошення України до НАТО для Путіна  Без переваги України в повітрі війну виграє Росія, - американський генерал  Спека трохи спаде, але не скрізь: прогноз погоди на 6 липня  Україну накриють аномальна спека і магнітні бурі: кому дістанеться найбільше  Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижнявсі новини дня
Політика
Україна
22.07.2023 435

"РФ не змогла повністю відновити рух транспорту": Гуменюк про ситуацію на Кримському мосту

Росіяни потроху запускають легкові автівки по напрямку Кримського мосту.

116e257a6c6c32982f14432c541795f4_22.07.23

У Криму не відбулося повноцінного відновлення руху транспорту Кримським мостом. Пише ТСН. 

Про це розповіла керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Повноцінного відновлення ще не відбулося. Але все ж таки вони намагаються тримати гарну міну при поганій грі і потроху запускають легкові автівки по напрямку Кримського мосту", - зазначила речниця.

Також Гуменюк додала, що підводний човен, який був застосований під час нічної атаки по півдню України, найімовірніше буде спрямований у пункт базування для поповнення запасів, або ж відбудеться ротація ракетоносіїв.

"Наразі ми знаємо, що загальне корабельне угруповання якраз в процесі ротації. І на бойовому чергуванні перебувають щонайменше 10 кораблів у Чорному морі і один – в Азовському", - сказала вона.

Додамо, за прогнозами експерта, третій удар по Кримському мосту попри всі заходи безпеки окупантів цілком реальний і може бути раптовим і несподіваним.

Оценка материала:

5.00 / 1
"РФ не змогла повністю відновити рух транспорту": Гуменюк про ситуацію на Кримському мосту 5.00 5 1
Політика / Україна
22.07.2023 435
Еще материалы раздела «Україна»