<
НОВИНИ ДНЯ: Чи можливий "вічний мир" із Росією: Портников назвав важливу умову  До України йде аномальна спека  На заході трохи дощитиме, а в центрі і на півдні – Африка: прогноз погоди в Україні на понеділок, 8 липня  Насувається спека. Синоптик дала прогноз в Україні на 7 липня  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощі  Якою буде погода в Україні вихідними: прогноз синоптикині  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липнівсі новини дня
Політика
Україна
22.07.2023 352

Данілов анонсував посилення захисту портів зброєю українського виробництва

Український ВПК вже виробляє необхідні засоби для захисту портів.

e717483a174ff8e6cd8e9789a1462c07_22.07.23

Наразі Україні не вистачає засобів ППО щодо деяких видів російського озброєння. Натомість український військово-промисловий комплекс вже виробляє засоби, що дозволять посилити захист портової інфраструктури. Пише ТСН. 

Про це повідомив під час телемарафону секретар РНБО Олексій Данілов.

"Маємо розуміння, що не вистачає засобів ППО саме по деяких видах того озброєння, яке використовує РФ. Президент поставив завдання забезпечити захист. Сьогодні працюють всі можливі контакти, щоб пришвидшити поставки необхідної техніки", - заявив Данілов.

За його словами, військові керівництво вже має розуміння в системах захисту, а український ВПК "вже виробляє такий захист". Також він зауважив, що найближчим часом, це буде посилено. Втім, на жаль, це не гарантує захисту "на сто відсотків" від атак Росії.

Нагадаємо, 17 липня прессекретар президента-диктатора РФ Дмитро Пєсков заявив, що Росія виходить із "зернової угоди". Втім, видання Bild пише, що Росія буде вимушена повернутись до "зернової угоди" під тиском КНР та Туреччини. Зазначається, що Москва має не так багато партнерів і вона не в тій ситуації, щоб так просто ними розкидуватись, зриваючи "зернову угоду", яка була вигідна Анкарі та Пекіну.

Оценка материала:

5.00 / 2
Данілов анонсував посилення захисту портів зброєю українського виробництва 5.00 5 2
Політика / Україна
22.07.2023 352
Еще материалы раздела «Україна»