<
НОВИНИ ДНЯ: Чи можливий "вічний мир" із Росією: Портников назвав важливу умову  До України йде аномальна спека  На заході трохи дощитиме, а в центрі і на півдні – Африка: прогноз погоди в Україні на понеділок, 8 липня  Насувається спека. Синоптик дала прогноз в Україні на 7 липня  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощі  Якою буде погода в Україні вихідними: прогноз синоптикині  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липнівсі новини дня
Політика
Україна
23.07.2023 502

"Вибухи на Кримському мосту – не останні": розвідка України

У ГУР зазначили, що вибухи на мосту у Криму – не останні, поки конструкція не буде демонтована.

b5674c876e631410d3c834e236024dac_23.07.23

Вибухи на головній транспортній артерії Криму – Кримському мосту – це "відчутний ляпас для іміджу Путіна", особливо після тих подій, які відбуваються у внутрішній політиці Росії. Проте вони "не останні".

Про це в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.ua розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

"Вибухи ще раз продемонстрували, що символ "русского мира" – Кримський міст – точно не є чимось невразливим – мало того, що незаконна, а ще й нестабільна конструкція. Звичайно, це певною мірою вирок тим російським керманичам, які доповідали нагору, що все під контролем і під захистом, комар не пролетить, все в наших руках. Це не так, і ми бачимо, що вже не вперше, і вочевидь не востаннє, поки конструкція не буде демонтована, з нею щось трапляється. Висновок один – це сигнал для режиму Путіна і всіх рашистів на наших землях – забирайтесь геть", - зазначив Юсов.

Нагадаємо, 17 липня 2023 року на Кримському мосту пролунали вибухи – рух по ньому зупинили. Згодом стало відомо, що через події на мосту дві людини загинули і одна – постраждала.

Оценка материала:

4.50 / 2
"Вибухи на Кримському мосту – не останні": розвідка України 4.50 5 2
Політика / Україна
23.07.2023 502
Еще материалы раздела «Україна»