<
НОВИНИ ДНЯ: У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищвсі новини дня
Політика
Україна
23.07.2023 740

У Криму сталася "бавовна" на одній з найбільших авіабаз росіян

У Криму пролунали вибухи на одному з найбільших аеродромів авіації колишнього Чорноморського флоту СРСР.

1396bd3fc02abc0cd426edd413f511ce_23.07.23

У тимчасово окупованому Криму в селищі Октябрське сталася "бавовна". Наразі відомо про вибухи на нафтобазі і аеродромі. Пише ТСН. 

Про це повідомляють місцеві в соцмережах.

Пропагандисти заявляють про нібито удар безпілотників по нафтобазі та аеродрому, внаслідок чого здетонували боєприпаси. Ймовірно, внаслідок цього поблизу залізничної станції "Елеваторна" також сталася пожежа. Там призупинили рух потягів.

Гауляйтер Криму Сергій Аксьонов також заявляє про спробу "нальоту безпілотників по інфраструктурних об‘єктах Красногвардійського району".

Згодом Аксьонов повідомив, що рух на Кримській залізниці призупинено "для мінімізації ризиків". Крім того, на півострові оголосили про евакуацію населення в радіусі 5 км від місця "бавовни" у пункти тимчасового розміщення. Наслідки "надзвичайної події" обіцяють усунути "в стислі терміни".

Своєю чергою, в ЗСУ офіційно підтвердии, що Сили оборони України знищили нафтобазу та склади армії РФ в Октябрьському.

Слід зазначити, що у Красногвардійському районі розташована авіабаза, яка була одним з найбільших аеродромів авіації Чорноморського флоту СРСР.

Водночас у Криму вже шукають тих, хто виклав відео "прильоту". Окупанти закликають жителів півострова "здавати" людей, які злили у мережі відео пожежі у Красногвардійському районі.

Нагадаємо, представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов заявив, що вибухи на головній транспортній артерії Криму – Кримському мосту – це "відчутний ляпас для іміджу Путіна", особливо після тих подій, які відбуваються у внутрішній політиці Росії. Тому вони "не останні".

Оценка материала:

5.00 / 1
У Криму сталася "бавовна" на одній з найбільших авіабаз росіян 5.00 5 1
Політика / Україна
23.07.2023 740
Еще материалы раздела «Україна»