НОВИНИ ДНЯ: "Не знаю, чи буде це мирно": Байден попередив про можливі наміри Трампа, якщо йому “не сподобається” результат виборів у США  Не наші методи: нардеп від “Слуги народу” висловився про великі гроші для добровольців ЗСУ  Вибори у США. Топ-5 фактів про виборчу кампанію 2024 року  Навіщо кухарі додають до тушкованої капусти молоко: ви точно про це не знали  Місяць до виборів у США. Які рейтинги у Трампа й Гарріс і що вони готують один проти одного  Перемир’я замість перемоги?: чому кінець війни в Україні – за горами  У Росії пригрозили війною ще кільком країнам: що обурило Москвувсі новини дня
Політика
Україна
23.07.2023 467

На фронті загинув молодий київський скрипаль Давид Якушин

У перші ж дні повномасштабної війни хлопець пішов захищати Україну, обравши замість кар’єри музиканта шлях захисника.

910b2da7b74ddca4a24c2a6d6fe7804a_23.07.23

На фронті загинув молодий київський скрипаль та військовослужбовець ЗСУ Давид Якушин. Пише ТСН. 

Про смерть талановитого юнака повідомив лідер гурту "Хорея козацька", військовослужбовець тероборони ЗСУ Тарас Компаніченко у Facebook.

"Давид Якушин на щиті… Плачу і ридаю… Дитино наша золота… Скрипаль, сопілкар, юний пастушок Христа Рожденного… Доброволець, воїн, лицар. Прости нас. Вічна слава! Вічна дяка!" — написав Компаніченко.

Музикант згадав, як ще декілька років тому він разом з юним Давидом Якушиним виступали разом у різдвяних вертепах, де полеглий герой виконував роль Пастушка.

Мама Давида Оксана Якушина залишила зворушливий допис про останню переписку з сином у якій він розповідав, як у тепловізор бачив мишу і зайчика.

"Остання переписка з сином. Тепер маю навчитись спілкуватися з ним в інший спосіб", - написала мати.

На сторінці мами також є відео з одного з виступів її сина з підписом: "14 лютого 2022 року. Давид Якушин — перша скрипка. Мій синочка золотий грає для нас. Тепер навічно з неба".

Нагадаємо, 15 липня поблизу Бахмута, що на Донеччині, загинув молодий військовий з Ірпеня Владислав Лихошва. У березні цього року бійцю виповнився 21 рік. У відносно мирному житті він займався спортом та з дитинства грав за хокейний клуб "Автомобіліст". Після закінчення школи хлопець пішов служити на строкову службу, а згодом, після загострення війни, приєднався до лав Збройних сил України, де служив у 3-й окремій штурмовій бригаді.

Оценка материала:

5.00 / 1
На фронті загинув молодий київський скрипаль Давид Якушин 5.00 5 1
Політика / Україна
23.07.2023 467
Еще материалы раздела «Україна»