НОВИНИ ДНЯ: "Не знаю, чи буде це мирно": Байден попередив про можливі наміри Трампа, якщо йому “не сподобається” результат виборів у США  Не наші методи: нардеп від “Слуги народу” висловився про великі гроші для добровольців ЗСУ  Вибори у США. Топ-5 фактів про виборчу кампанію 2024 року  Навіщо кухарі додають до тушкованої капусти молоко: ви точно про це не знали  Місяць до виборів у США. Які рейтинги у Трампа й Гарріс і що вони готують один проти одного  Перемир’я замість перемоги?: чому кінець війни в Україні – за горами  У Росії пригрозили війною ще кільком країнам: що обурило Москвувсі новини дня
Політика
Україна
24.07.2023 322

Не лише авіація: військовий експерт сказав, що необхідно для переламу у війні

ЗСУ потрібно стріляти на велику відстань, щоб діставати ворога у глибокому тилу.

83ce41ff7f877a6da4a9269f929ba753_24.07.23

Так, Україні потрібна високоточна далекобійна зброя. Щобільше, її кількість має бути значною. Пише ТСН. 

Про це в ефірі телемарафону сказав військовий експерт Павло Нарожний.

Потрібно нищити тили ворога

За словами Нарожного, крім F-16 та ATACMS, нам потрібна величезна кількість далекобійної високоточної зброї. За її допомогою наші воїни зможуть нищити тили й високовартісну техніку противника. Річ у тім, що на передній лінії розміщене відносно дешеве обладнання. Натомість для того, щоб дістати або "Мста-С", або більш сучасну систему ППО, РЕБ, треба стріляти на велику відстань.

"Моя точка зору – це засоби розвідки, ці самі дрони, ці самі літаки у великій кількості. І друге – це високоточні боєприпаси у величезній кількості", – висловився військовий експерт.

Раніше військовий експерт Олег Жданов розповів про ключові переваги касетних боєприпасів. Передовсім вони дозволяють військовим значно економити снаряди. Так, в'єтнамська війна показала, що касетні та уламково-фугасні боєприпаси витрачалися у співвідношенні 1 до 8, тому ефективність зростає увосьмеро. 

Оценка материала:

4.33 / 3
Не лише авіація: військовий експерт сказав, що необхідно для переламу у війні 4.33 5 3
Політика / Україна
24.07.2023 322
Еще материалы раздела «Україна»