<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Політика
Світ
24.07.2023 456

Путін відповів, чи боїться контрнаступу ЗСУ

Також Путін висловився нібито про знищену західну техніку, зокрема про Leopard та Bradley.

b1d60da8eaf72ca99a3fa2f940332f68_24.07.23

Російський президент-диктатор Володимир Путін прокоментував контрнаступ ЗСУ, який триває понад місяць. Він заявив, що спецоперація нібито є "неуспішною". Пише ТСН. 

Про це очільник Кремля сказав під час переговорів із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком у неділю, 23 липня, передають ЗМП.

"Українського контрнаступу немає: він є, але він провалився", - заявив він.

Також він висловився нібито про знищену західну техніку, але звідки він дізнався цю інформацію - невідомо.

"Іноземних (Leopard та Bradley - ред.), мабуть, стільки не знищували за один день, з боку супротивника діяли підрозділи, повністю укомплектовані іноземною технікою", - похвалився господар Кремля.

Нагадаємо, Лукашенко під час переговорів 23 липня поскаржився Путіну на "вагнерівців". Нелегітимний заявив, що терористи із ПВК "Вагнер" почали "його напрягати", бо зібралися "йти на Варшаву та Жешув".

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін відповів, чи боїться контрнаступу ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Світ
24.07.2023 456
Еще материалы раздела «Світ»