<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.07.2023 284

Українці отримають перепочинок від спеки, але без сюрпризів не обійдеться

Упродовж тижня в Україні зберігатиметься дощова погода

ВУкраїну на початку нового тижня прийде похолодання з дощами та грозами, хоча в деяких частинах нашої країни зберігатимуться традиційно високі температури.

Про це розповіла у "Телеграфі" синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха.

За її словами, опадів не варто чекати у понеділок, 24 липня, проте погода у цей день буде хмарною. У центральних областях зберігатиметься тепла погода +26...+28 градусів, а ось на заході та півдні варто чекати потепління до +30...+33 градусів вдень.

Вночі протягом усього тижня на півдні країни зберігатиметься +18…+23 градуси, а на решті території України — +12…+17 градусів.

З вівторка, 25 липня, до України повернуться дощі та грози, які з різною інтенсивністю можуть пройти у всіх областях.

У середу, 26 липня, дощів варто очікувати на заході, півночі та в центрі України.

"Буде певне підвищення температури, але не стрімке, не до аномальних показників. Хіба що на півдні традиційно температура повітря вдень буде вищою за 30 градусів", — зазначила Птуха.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українці отримають перепочинок від спеки, але без сюрпризів не обійдеться 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.07.2023 284
Еще материалы раздела «Суспільство»