<
НОВИНИ ДНЯ: До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляромвсі новини дня
Політика
Україна
24.07.2023 421

Впевнено йдуть вперед. Військові показали роботу американських Bradley на фронті

Українські військові показали роботу американських бойових машин піхоти Bradley на фронті.

m2_bradley_gettyimages_1239496470_2_650x410_24.07.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення 47 ОМБр в Telegram.

"Техніка, яка не тільки рятує життя, а й ефективно працює на полі бою. Мова йде про бойові машини піхоти американського виробництва М2 Bradley", - йдеться у повідомленні.

При цьому зазначається, що БМП оснащена 25-мм автоматичною гарматою "Бушмастер" з боєкомплектом у 900 набоїв.

Військові розповіли, що екіпаж та десант залишаються живими навіть після прямого влучання "ГРАДів".

"Чого не скажеш про окупантів та їх радянські БМП. Американська техніка з легкістю знищує їх вщент на дистанції до 2 кілометрів, адже бронебійний снаряд гармати здатен пробивати до 66 мм броні", - йдеться у повідомленні.

Військові додали, що як тільки бойові машини Bradley виїжджають на передній рубіж, російські окупанти в паніці починають застосовувати все, що в них є: від гранатометів до артилерії та ударних гелікоптерів.

"На відео ви можете бачити фрагмент, як рухається американська техніка через прохід по мінному полю. Поруч прилітає снаряд 152 мм. За ним - щільно відпрацьовують ворожі "ГРАДи". Але попри все та всупереч всьому воїни 47 окремої механізованої бригади не зупиняються та впевнено рухаються вперед", - йдеться у повідомленні.

Bradley для ЗСУ

У квітні Пентагон підтвердив прибуття частини броньованих машин М2 Bradley, про надання яких оголошували в Сполучених Штатах. Крім того, у Міноборони України показали, як Україна вже наносить новий камуфляж на техніку.

The Washington Post повідомляло, що загалом Україна отримала 190 БМП Bradley, більш ніж половину з яких доставили в оперативні підрозділи на фронті.

Нещодавно повідомлялось, що Bradley знищила одразу два російських танки на Запорізькому напрямку. І це попри те, що бойову машину спочатку обходила з двох боків ворожа піхота.

Оценка материала:

5.00 / 1
Впевнено йдуть вперед. Військові показали роботу американських Bradley на фронті 5.00 5 1
Політика / Україна
24.07.2023 421
Еще материалы раздела «Україна»