<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Світ
24.07.2023 403

Прем'єру Ізраїля зробили операцію на серці

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху переніс процедуру імплантації кардіостимулятора.

_netanyagu_premer_ministr_izrayilyu_gettyimages_1178427887_7_650x410_24.07.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву пресслужби прем'єра.

За даними пресслужби, прем'єр-міністр буде виписаний із лікарні в понеділок, 24 липня.

"Я хотів би подякувати багатьом із вас, хто молився за моє здоров'я, моє здоров'я чудове. Завтра вранці я приєднаюся до своїх колег-членів Кнесету", - сказав прем'єр.

Госпіталізація Нетаньяху

Нагадаємо, що у суботу, 15 липня, Нетаньяху було доставлено до відділення невідкладної допомоги медичного центру. Він скаржився на погане самопочуття. 73-річного прем'єра Ізраїлю було доставлено автоколонною зі свого будинку в Кейсарії, де він проводив вихідні.

Незабаром він заявив, що почувається "дуже добре" після того, як його доставили до приймального відділення медичного центру "Шиба" в Рамат-Гані, де пройшов планове обстеження.

Ми повідомляли, що вночі Нетаньяху провели операцію з імплантації кардіостимулятора.

Оценка материала:

5.00 / 1
Прем'єру Ізраїля зробили операцію на серці 5.00 5 1
Політика / Світ
24.07.2023 403
Еще материалы раздела «Світ»