<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травня  Не паркуйся де попало: який розмір штрафів за порушення правилвсі новини дня
Політика
Україна
25.07.2023 659

Вибухи у Криму: партизани заявили про знищення партії ракет "Онікс", якими ворог атакує Одесу

Партизани стверджують про втрати ворога на сотні мільйонів доларів.

7d1586113085700ee865f909c2b88321_25.07.23

Внаслідок вибухів на складі боєприпасів у Криму 24 липня було знищено партію ракет П-800 "Онікс", якими російські війська кілька днів обстрілюють Одесу та Миколаїв. Пише ТСН. 

Про це повідомили кримські партизанив в однойменному Телеграм-каналі.

"Наші джерела повідомляють, що на складі БК біля Джанкоя було знищено партію ракет П-800 "Онікс", якими рашисти вже кілька днів обстрілюють Одесу та Миколаїв", – йдеться в заяві.

Там додали, що збитки оцінюються в сотні мільйонів доларів. Вартість однієї ракети "Онікс" становить від 1,25 до 1,30 млн дол.

Зауважимо, що наразі ні російська окупаційна, ні українська влада чи військові офіційно не інформували, що саме було знищено внаслідок ранкової "бавовни" в окупованому Криму.

Нагадаємо, вранці 24 липня серія вибухів прогриміла в Джанкойському та Красногвардійському районах Криму. Зокрема, місцеві пабліки інформували про вибухи в районі військового аеродрому біля села Веселе Джанкойського району. Російська "влада" оголосила евакуацію з довколишніх сіл.

Згодом радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив про начебто щонайменше три ураження ракетами в районі військового аеродрому біля Веселого.

Окрім того, колаборанти вранці 24 липня заявляли про нічну атаку на Крим 11 безпілотниками та влучання у склад боєприпасів у Джанкойському районі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вибухи у Криму: партизани заявили про знищення партії ракет "Онікс", якими ворог атакує Одесу 5.00 5 1
Політика / Україна
25.07.2023 659
Еще материалы раздела «Україна»