<
НОВИНИ ДНЯ: Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Стиль
25.07.2023 414

Як можна підтримувати традицію своєї країни

Кожна окрема країна світу відрізняється саме своїми звичаями та традиціями – ці елементи роблять її унікальною, а для громадян країни створюють міцний фундамент ідентичності, на який можна покластися у пізнанні своєї природи.

Способи відновити традицію

Одним з методів підтримувати традиції свого народу – є носіння відповідного одягу дорослим, а також вишиванки для немовлят. Навіщо взагалі це робити та шанувати спосіб життя, який здавна створювали та зберегли скрізь роки наші предки? Навіть згідно з статистикою психологічного здоров’я громадян різних країн, було виявлено, що морально здоровіші саме ті люди, які мають міцні звичаї, національні свята та сімейні традиції. Це відбувається тому, що для кожної людини дуже важливо розуміти, хто вона є та які коріння має у своїй історії – це можливо відчути вивчаючи історичні писання та не забуваючи про силу свого роду. В українського народу є, на щастя, багато способів, як підтримувати та не забувати традиції країни. Для нас характерно об’єднуватися, вечеряти в родинному колі, підтримувати піст на церковні свята – всі ці аспекти сильно суперечать тим цінностям, які намагається впровадити у культуру світова течія, а саме культ особистості, стирання меж між культурами народів, їх звичками, спрощення вбрання тощо. Щоб не втратити силу української традиції, кожен відповідальний громадянин своєї країни повинен шанувати її звичаї:

- Час від часу бажано носити традиційний український одяг – це не тільки сьогодні дуже стильно, але й поважно. Наші предки пройшли дуже багато складних часів в історії, проте змогли зберегти культурне вбрання дотепер. Долучати любов до вишиванки та розповідати історії народу бажано своїм дітям ще з самого малеча. А допомогти діточкам полюбити вишиванку ще з самого малку вам допоможе одяг, який ви можете придбати за посиланням https://vzhe-vzhe.com/novonarodjenim/.

Не ігноруйте сімейні традиції, які передбачають інколи збиратися зі своїми родичами на вечерю з характерними блюдами: борщем, картоплею, свіжим салатом з огірків та помідорів, варениками. Навіть якщо у сім’ї між її членами можуть бути певні непорозуміння, підтримувати стосунки треба для того, щоб мати певний внутрішній спокій. Не треба навмисно йти на контакт, якщо спілкування з родичами для вас – це болісний процес, проте заради збереження традиції не забувайте про їх існування та зберігайте принаймні найменший контакт для збереження єдності свого роду.

Головна мета традиції будь-якої країни – це підтримування контакту з близькими, шанування історії своєї держави та збереження ідентичності громадян. Чим міцніше культ традиції та звичаїв всередині країни – тим вона міцніше Духом та сильніша у своїй єдності.

Оценка материала:

5.00 / 4
Як можна підтримувати традицію своєї країни 5.00 5 4
Життя та Стиль / Стиль
25.07.2023 414
Еще материалы раздела «Стиль»
  • Актуальні тренди для стильних жінок Актуальні тренди для стильних жінок

    Тенденції у світі жіночого одягу та взуття постійно змінюються. Проте стабільною залишається одна вимога — речі мають бути гарними, зручними, цікавими й небанальними. Цей симбіоз яскравості, практичності та комфорту набуває нових рис щосезону. Деякі з них із нотками класики, інші — з ультрасучасною родзинкою. Яким саме віддати перевагу, щоб одягатися сучасно та стильно?

    Життя / Стиль 27.07.2023 516
  • Професійна косметика – кращі інноваційні рішення для вашої шкіри Професійна косметика – кращі інноваційні рішення для вашої шкіри

    Якісний догляд за шкірою обличчя – це інвестиція у своє здоров’я та красу. Проте придбання та використання дорогої косметики класу «люкс» дуже часто не виправдовує очікування. Досить дарма витрачати час та кошти! З професійними косметичними засобами для обличчя якісний догляд за шкірою цілком можливий. Їхня унікальність полягає у використанні корисних інгредієнтів та інноваційних технологій, щоб досягти приголомшливих результатів і задовольнити найвищі вимоги жінок. У цій статті ми розглянемо, що робить професійну косметику для обличчя незамінною частиною вашого щоденного догляду.

    Життя / Стиль 26.07.2023 432
  • Усадьбы Черкасщины: замки, парки и старосветские имения (часть 2) Усадьбы Черкасщины: замки, парки и старосветские имения (часть 2)

    В первой части нашего очерка мы рассказали об усадьбах Черкасской области, главные дома которых сохранились до наших дней. На этот раз речь пойдет о тех поместьях, которые достойны внимания и посещения, несмотря на то, что их строения, по большей части, погибли еще столетие назад. Нам предстоит познакомиться с миром баронов Врангелей и Корфов, князей Куракиных и Голицыных, побывать в гостях у первого ректора Киевского университета Максимовича в Прохоровке и посетить клуб заговорщиков в Каменке, прогуляться по кручам воронцовского Мошногорья и парковым аллеям, плавно переходящим в тропинки Холодного Яра. Контракты.ua приглашают в новую прогулку по черкасской земле.

    Життя / Стиль 19.08.2017 12776
  • Неплохо вписались. Пять современных домов в центре Киева, за которые не стыдно Неплохо вписались. Пять современных домов в центре Киева, за которые не стыдно

    Все ли жилые комплексы, возведенные в центре Киева в недавние десятилетия, могут однозначно считаться образцами безвкусия, пафоса, коррупции и цинизма? Из-за постоянного внимания общественности и прессы к проблеме незаконных строек и скандальных новостроев в столице может сложиться впечатление, что так и есть. И все же - можно ли найти некий «луч света в темном царстве» этих бесконечных архитектурных безобразий и просто малоуместных творений? Контракты считают, что да. Мы отобрали пять примеров современных жилых домов и бизнес-центров, которые, на наш взгляд, вполне удачно вписываются в существующую застройку, и могут служить некими примерами корректного обращения с архитектурной тканью города. Если, конечно, такие образцы пройдут испытание временем.

    Життя / Стиль Павел Ковалев 28.04.2017 12481
  • Пафос, гигантизм и безобразие: самые значимые жилые дома последних лет в центре Киева Пафос, гигантизм и безобразие: самые значимые жилые дома последних лет в центре Киева

    Они выстроены - и формируют визуальное восприятие центра Киева на столетия вперед. Грузные гиганты и неуместные «стекляшки», целые кварталы «под старину» и отдельные клубные дома, башнеобразные объемы, вырастающие из «всех щелей» старого Киева – они возведены за первые 17 лет нынешнего века. Они стали символами роскоши, коррупции, и чуть ли не главным маркером нашего времени. Контракты выбрали топ-9 жилых комплексов современности, которые стали значимыми градоформирующими объектами столичного центра, и одновременно обзавелись скандальной репутацией. Почти каждое из указанных ниже зданий в свое время вызывало бурное возмущение общественности и прессы – и в большинстве своем, было за что. Лишь некоторые были возведены «без шума и пыли» - и кстати, именно они чаще всего довольно аккуратно вписались в архитектуру центральных кварталов.

    Життя / Стиль 27.04.2017 15173