<
НОВИНИ ДНЯ: Австрійський Raiffeisen відмовився від угоди з Дерипаскою після тиску США  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  Реновація хрущівок. Хто може долучитись до фінансування цього процесу  Як студентам-чоловікам виїхати за кордон: інструкція  Росіяни змирилися з війною в Україні і не намагаються чинити тиск на Путіна, - Bloomberg  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.07.2023 385

Прогноз погоди на 26 липня: які регіони знову заливатиме дощами

Температура повітря місцями - до +35°.

У середу, 26 липня, в Україні в Україні буде тепло. Втім, більшість областей знову охоплять грози. Пише ТСН. 

 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В західних, північних, більшості центральних та Одеській областях будуть короткочасні дощі та грози. Вночі на Волині, Рівненщині та Житомирщині, Прикарпатті також будуть опади. На решті території - без опадів.

Вночі в Карпатах, вдень у північних, центральних, Одеській, Миколаївській та Харківській областях синоптики прогнозують місцями пориви вітру до 15-20 м/с.

Вночі температура повітря в Україні становитиме +17-22°. Вдень у більшості областей стовпчики термометрів піднімуться до 27-32°. На півдні Одещини синоптики прогнозують до +35°. В західних і Житомирській областях буде свіжіше - +21-26°.Тим часом у Карпатах вночі температура становитиме +11-16°, вдень + 16-21°.

Погода в Києві

В Київській області 21 липня також буде мінлива хмарність. В регіоні - короткочасний дощ, а місцями ще й гроза. Вдень місцями пориви - 15-20 м/с.

Температура повітря в Київській області вночі становитиме +17-22°, а вдень підніметься до +27-32°. У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть 20-22° тепла, вдень - +27-29°. Нагадаємо, дослідники попереджають, що спека в Європі вийде на абсолютно новий рівень. Вчені попереджають, що 2023 рік стане найспекотнішим за всю історію спостережень. Зазначається, що теплова хвиля, яка зараз накрила Європу, ставатиме інтенсивнішою, а температури продовжать зростати.

Оценка материала:

5.00 / 1
Прогноз погоди на 26 липня: які регіони знову заливатиме дощами 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.07.2023 385
Еще материалы раздела «Суспільство»