<
НОВИНИ ДНЯ: Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.07.2023 396

Похолодає до +15℃ вдень: синоптики оновили прогноз погоди в Україні

У деяких областях температура повітря спаде одразу на 10 градусів за добу

Літо 2023 року не втомлюється дивувати українців погодними сюрпризами — після потопівграду, шквалів та спеки знову очікується похолодання та дощі. Пише "Телеграф".

Про це можна судити за свіжими прогнозами "Укргідрометцентру" до кінця місяця.

У четвер, 27 липня, дощі накриють майже всю територію України і сильно похолодає у західних областях України, — в окремих населених пунктах максимальна температура повітря вдень не підніметься вище відмітки в 15 градусів тепла. У північних областях буде трохи тепліше, а у Києві вдень очікується 20-22 градуси тепла. В решті регіонів ще буде досить спекотно, — на Донбасі та в Криму стовпчики термометрів взагалі можуть піднятися до 35 градусів. У більшості областей на цей день також оголошено штормове попередження у зв'язку з грозами і шквальними поривами вітру.

У п’ятницю, 28 липня, у західних областях дощі закінчаться, і температура повітря підніметься, а в решті регіонів навпаки буде дощово і похолодає — і в середньому в країні вдень очікується 22-24 градуси.

У суботу, 29 липня, дощі очікуються лише на Донбасі, у Сумській та Харківській областях, а температура повітря буде там на рівні 21-24 градуси. У центральних та південних областях знову потеплішає до в середньому 25 градусів. У Закарпатській, Чернівецькій, Івано-Франківській, Миколаївській областях та в Криму очікується до 29 градусів.

У неділю, 30 липня, дощі знов можуть накрити західні області, але температура повітря там залишиться на рівні до 29 градусів. У південних та центральних областях потеплішає місцями до 31 градуса тепла, а у північних областях та у Києві очікується в середньому 25-27 градусів.

У понеділок, 31 липня, дощі поширяться із західних на центральні області, а разом із ними розпочнеться і чергова хвиля похолодання.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, яка погода очікується у серпні в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Похолодає до +15℃ вдень: синоптики оновили прогноз погоди в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.07.2023 396
Еще материалы раздела «Суспільство»