<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Україна
28.07.2023 769

В Україні депутатам та чиновникам заборонили виїзд за кордон — нардеп

Тепер всі, хто намагаються перетнути кордон, повинні зупинитись на кордоні та "очікувати на дозвіл" від Офісу президента.

df58cf3ba7a4f7374467022e91ffe4c4_28.07.23

На пости всіх прикордонників України розіслали вказівку про заборону на виїзд всіх чиновників та депутатів за кордон. Пише ТСН. 

Про це повідомив народний депутат від партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко з посиланням на власні джерела.

Він заявив, що тепер всі, хто намагаються перетнути кордон, повинні зупинитись на кордоні та "очікувати на дозвіл" від Офісу президента.

"По суті, тепер Андрій Єрмак особисто в телефонному режимі дозволяє чи блокує виїзд чиновників та депутатів", - вважає Гончаренко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після скандалу з "Мальдівською дипломатичною місією" нардепа Юрія Арістова у Раді пропонують закрити кордони для депутатів і міністрів та повернути електронні декларації.

Крім того, ми раніше інформували, що прокуратура відкрила справу щодо виїзду за кордон нардепа від "Слуги народу" Юрія Арістова, якого заскочили на Мальдівах. А ДБР та СБУ провели в політика обшуки.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні депутатам та чиновникам заборонили виїзд за кордон — нардеп 5.00 5 1
Політика / Україна
28.07.2023 769
Еще материалы раздела «Україна»