<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати молоду картоплю з травами та часником, запечену в духовці  "Русь без Києва" та привласнення князя Володимира Великого: як Путін переписує історію  В Україні буде тепло та сонячно, але є нюанс — прогноз народного синоптика Наталки Діденко  Як укласти контракт на проходження служби у ЗСУ під час війни: які умови і грошове забезпечення  Як швидко та легко приготувати смачні ліниві голубці: рецептом поділилась фудблогерка  До України йде похолодання: синоптик назвав точну дату  В Україні суттєво скоротили строк дії висновку ВЛК про придатність під час мобілізаціївсі новини дня
Політика
Росія
28.07.2023 284

"Гріховні події": Кирило похвалив країни Африки за відмову від одностатевих шлюбів та евтаназії

Патріарх Кирило вважає, що таке "взаєморозуміння основ людського життя і моральних кодексів" зближує Росію та країни Африки.

cca03b322a22aee1f9325caf817dae79_28.07.23

Голова Російської православної церкви патріарх Кирило (Гундяєв) розхвалив багато африканських країн, бо вони поділяють ті самі "моральні кодекси" - відмовилися від таких "гріхів", як одностатеві шлюби та евтаназія. Пише ТСН. 

Про це він сказав, виступаючи під час пленарного засідання на економічно-гуманітарному форумі в Санкт-Петербурзі в четвер, 27 червня, передає CNN.

Скандальний очільник російської церкви, звичайно, не забув звинуватити в "падінні цінностей" західні країни, які нібито агресивно нав'язують "гріхи".

"За останні 10 років світ змінився до невпізнання. Я говорю не лише про політичні питання, але й про цей небезпечний моральний клімат, який часом агресивно формують деякі західні країни. Ці та інші я б назвав антицінностями, які призведуть до моральної та духовної деградації. Незважаючи на величезний тиск, більшість африканських країн відкидають так звані одностатеві шлюби, евтаназію та інші гріховні події", - заявив він.

Також патріарх Кирило вважає, що таке "взаєморозуміння основ людського життя і моральних кодексів" зближує Росію та країни Африки.

Нагадаємо, голова РПЦ несподівано забув ім’я Путіна: курйозний момент дивіться на відео.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Гріховні події": Кирило похвалив країни Африки за відмову від одностатевих шлюбів та евтаназії 5.00 5 1
Політика / Росія
28.07.2023 284
Еще материалы раздела «Росія»