<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильновсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.07.2023 396

В Україну увірветься серйозне похолодання: синоптик уточнив прогноз погоди

Погода в Україні в останні дні липня здивує новим похолоданням і дощами.

При цьому температура повітря буде значно відрізнятися в різних регіонах України. Пише glavred.net.

Погода на 28 липня

У п'ятницю, 28 липня, в західних областях дощі закінчаться, а температура повітря підніметься. В інших регіонах буде дощитиме та похолодає. В середньому по країні вдень очікується 22-24 градусів тепла.

Погода на 29 липня

У суботу дощі очікуються лише на Донбасі, в Сумській та Харківській областях. Стовпчики термометрів покажуть 21-24 градуси.

У центральних і південних областях знову потеплішає до +25 градусів.

У Закарпатській, Чернівецькій, Івано-Франківській, Миколаївській областях та в Криму очікується близько 29 градусів вище нуля.

Погода на 30 липня

У неділю, 30 липня, дощі знову можуть накрити західні області, але температура повітря залишиться на рівні 29 градусів.

У південних і центральних областях потеплішає місцями до 31 градуса тепла, а в північних областях і в Києві очікується в середньому 25-27 градусів.

Погода на 31 липня

У понеділок, 31 липня, дощі поширяться із західних на центральні області, а разом з ними почнеться і чергова хвиля похолодання.

Погода на серпень 2023

Синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха розповіла, якою буде погода в Україні в останній місяць літа.

За її словами, прогноз погоди на серпень 2023 ще не складено, але, судячи з сьогоднішніх розрахунків, саме в перші дні серпня (1-2 числа) переважатиме поле високого тиску.

"Тобто це переважно без опадів. І, відповідно, температурні показники вже будуть трохи вищі: +30 і вище буде не лише по півдню, а й по інших областях", - сказала синоптик.

Раніше синоптики розповіли, якою буде погода в Україні восени 2023. Середня температура повітря очікується на рівні 8°C, що робить сезон менш теплим, ніж осінь 2022.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україну увірветься серйозне похолодання: синоптик уточнив прогноз погоди 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.07.2023 396
Еще материалы раздела «Суспільство»