<
НОВИНИ ДНЯ: Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершеневсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.07.2023 502

Спекотно, але місцями дощі: прогноз погоди на вихідні

Погода в Україні 29 та 30 липня буде спекотною. Проте частину нашої країни накриють дощі та грози.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометрцентр у Facebook.

Погода 29 липня

29 липня вранці у східних регіонах та Сумській області очікуються дощі. Вдень короткочасні опади накриють західні та північні області, можлива гроза. У східних областях місцями пориви вітру 15-20 м/с.

На решті території України завтра без опадів. Температура повітря вдень очікується у межах +21 +26 градусів, а в Одеській області до +30.

Вночі температура повітря опуститься до +12 +17 градусів.

Погода 30 липня

У неділю на більшості території України без опадів. Дощі пройдуть лише у західних областях. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с.

Стовпчики термометрів вдень у неділю покажуть +24 +29 градусів, на півдні до +33 градусів. Вночі температура буде у середньому +13 +18 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Спекотно, але місцями дощі: прогноз погоди на вихідні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.07.2023 502
Еще материалы раздела «Суспільство»