<
НОВИНИ ДНЯ: Байден назвав небезпеку, яку несе обрання Трампа президентом  Рецепт котлет із замороженого курячого філе та сиру  В Україну мчить 30-градусна спека, - прогноз  В Україні значно зміняться ціни на цигарки: скільки коштуватиме пачка  Хто стане президентом РФ після Путіна – російський опозиціонер назвав прізвище  На 18 червня опадів майже не прогнозують, вдень до +30°  Не тільки високі поверхи. Яке житло перестали купувати українці під час війнивсі новини дня
Політика
Україна
29.07.2023 432

У Зеленського відповіли на "переговорне скиглення" Путіна

Україна відмовляється від переговорів з Росією, поки країна-агресор не виведе свої війська з нашої території та не визнає вчинені воєнні злочини.

dscf1174_enhanced_rd_3_650x410_29.07.23

Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка

"Традиційне "переговорне скиглення" росіян продемонстроване знову: "Із нами відмовляються розмовляти!" Так, відмовляються. Бо це безглуздо", - написав він.

Подоляк підкреслив, що саме Росія підриває міжнародне право та глобальний безпековий порядок. Саме країна-агресор організувала масштабну, криваву неспровоковану війну та демонстративно тероризує крилатими ракетами цивільне населення іншої країни, убиваючи тисячі людей.

"Про що та з ким тут говорити? Якщо Москва хоче переговорів, шлях відомий", - написав він та окреслив чотири пункти, які має виконати Росія:

  • Піти з України.
  • Змінили політичну еліту.
  • Визнати воєнні злочини.
  • Видати авторів війни трибуналу.

"Хіба щось не зрозуміло?" - додав радник керівника ОП.

Заява Путіна

Сьогодні російський диктатор Володимир Путін заявив, що країна-агресор готова вести переговори щодо забезпечення безпеки, проте Україна від них відмовляється.

Нагадаємо, що ще у 2022 році президент України Володимир Зеленський ухвалив рішення про неможливість проведення переговорів з Путіним.

При цьому він припустив, що російський диктатор захоче переговорів, коли ЗСУ дійдуть до Криму.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Зеленського відповіли на "переговорне скиглення" Путіна 5.00 5 1
Політика / Україна
29.07.2023 432
Еще материалы раздела «Україна»