<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  Байден може знятися з президентських виборів у США та висунути заміну, - Spiegel  Чому більшість помісних церков досі не визнають ПЦУ: Епіфаній пояснив  Дві великі країни НАТО конкурують у питанні допомоги України — експерт  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в маевсі новини дня
Політика
Росія
29.07.2023 882

"Росія відкрита до врегулювання": у Путіна зробили цинічну заяву про переговори з Україною

Пєсков звинуватив Київ у тому, що він відкидає будь-які можливості діалогу у теперішній ситуації.

905c3c69d8cde9c3c06618dfd02c980a_29.07.23

У Кремлі знову цинічно брешуть про нібито готовність до переговорів. Зокрема, було сказано, що Росія "відкрита до врегулювання" та діалогу щодо війни в Україні. Пише ТСН. 

Таку заяву 28 липня зробив прессекретар російського президента Володимира Путіна, Дмитро Пєсков, передають російські ЗМІ.

Пєсков звинуватив Київ у тому, що він відкидає будь-які можливості діалогу у теперішній ситуації.

"Росія зберігає відкритість до врегулювання по Україні, а Київ навіть зараз, у досить непростій для себе ситуації, відкидає можливість діалогу", – заявив Пєсков.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський назвав умову для початку дипломатії з Росією. Він наголосив, що Україна піде на переговори щодо мирного врегулювання тільки після того, як українські військові вийдуть на міжнародно визнані кордони України, які були станом на 1991 рік.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Росія відкрита до врегулювання": у Путіна зробили цинічну заяву про переговори з Україною 5.00 5 1
Політика / Росія
29.07.2023 882
Еще материалы раздела «Росія»