<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадів  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°всі новини дня
Політика
Європа
29.07.2023 403

В Молдові пошта призупинила доставку посилок до Росії

Державне підприємство "Пошта Молдови" тимчасово припинило прийом усіх поштових відправлень до Росії.

1___7686_650x410_29.07.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу підприємства.

Прийом всіх поштових відправлень до Росії призупиняється від сьогодні. Водночас відправлення з країни-окупанта до Молдови - й надалі надходитимуть до своїх клієнтів.

"У зв'язку з цим, ми докладаємо всіх зусиль для визначення логістичних шляхів і рішень в найкоротші терміни з метою відновлення процесу прийому та відправлення поштових відправлень в Російську Федерацію", - додає "Пошта Молдови".

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що Молдова тим часом планує вислати 45 співробітників російського посольства у Кишиневі на тлі скандалу зі шпигунством.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Молдові пошта призупинила доставку посилок до Росії 5.00 5 1
Політика / Європа
29.07.2023 403
Еще материалы раздела «Європа»