<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижнявсі новини дня
Політика
Світ
30.07.2023 428

Алла Пугачова й Максим Галкін з'явилися на фестивалі Лайми Вайкуле на підтримку України

Зіркове подружжя приїхало на благодійний захід Laima Rendezvous.

cdc80c469b94d4197d2117813ab9185e_30.07.23

Російська співачка Алла Пугачова та її чоловік, гуморист Максим Галкін, вкотре продемонстрували свою підтримку українцям. Пише ТСН. 

Сьогодні, 28 липня, в Юрмалі розпочався третій день щорічного фестивалю латвійської співачки Лайми Вайкуле - Laima Rendezvous Jurmala 2023. Цього року виконавиця ухвалила рішення підтримати Україну та зробити захід благодійним - частина коштів від квитків буде спрямована на допомогу нашій країні.

Пугачова й Галкін, які від початку війни висловилися проти путінського режиму та емігрували до Ізраїлю, також доєдналися до фестивалю. На сторінці заходу в Instagram з'явилося фото подружжя.

74-річна Пугачова для виходу в світ обрала смугастий костюм із шортами та жакетом, який доповнила чорними колготками й балетками. Галкін супроводжував дружину в сірому костюмі й кедах.

Також очікується, що на фестивалі виступлять українські зірки - Надя Дорофєєва, Max Barskih, Оля Полякова, KAZKA, ALEKSEEV і Вєрка Сердючка. Більшість з українських зірок вже прибули до Юрмали та готуються до виступу.

А ось пропутінських артистів бачити на своєму фестивалі Лайма не захотіла. Співачка відмовилася запрошувати тих, хто підтримав криваву війну в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Алла Пугачова й Максим Галкін з'явилися на фестивалі Лайми Вайкуле на підтримку України 5.00 5 1
Політика / Світ
30.07.2023 428
Еще материалы раздела «Світ»