<
НОВИНИ ДНЯ: З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.07.2023 337

Укриттями забезпечені 65% закладів освіти, - МОН

Станом на 29 липня укриття мають близько 65% закладів освіти.

Про це повідомив в ефірі телемарафону заступник міністра освіти і науки Андрій Вітренко.

«На даний час держава виділила окрему субвенцію для забезпечення і додаткового облаштування укриттів - це 1,5 млрд гривень. Була постанова про її розподіл, і ця субвенція вже пішла по регіонах, і регіони мають облаштовувати укриття там, де їх немає», – заявив Вітренко.

За його словами, укриття мають 95% закладів професійно-технічної освіти, 75% шкіл та 55% дитячих садочків.

«Але я впевнений, що за цей період, який залишився до першого вересня, регіональна влада зробить все можливе для того, щоб діти могли навчатися очно в закладах освіти», – наголосив він.

Українські заклади освіти можуть з 1 вересня перейти на офлайн-навчання. Відповідні рекомендації дало Міністерство освіти. Але для відновлення очного навчання необхідною є наявність укриттів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Укриттями забезпечені 65% закладів освіти, - МОН 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.07.2023 337
Еще материалы раздела «Суспільство»