<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський: у України із Заходом різне розуміння перемоги  Україну 1 липня розжарить до +37: синоптик розповіла, коли відпустить спека  Дохідність гривневих депозитів наближається до нуля не тільки через долар по 41 гривні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 1 – 7 липня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причинувсі новини дня
Політика
Україна
30.07.2023 370

"Є тільки капітуляція чи перемога": Подоляк про переговори Зеленського з Росією

Подоляк відкинув доцільність "мирних планів".

4bb969b163bfa65649c52ce1cd64d028_30.07.23

Наразі немає сенсу говорити про якісь переговорні процеси з Росією, яка розв'язала війну проти України. Пише ТСН. 

Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк в інтерв'ю 24 Каналу.

"Завдання росіян збудити в Україні важкі психологічні процеси. І водночас вплинути на наших партнерів, показавши, що в Росії є зброя і все одно вона масово вбиватиме українців. Тож нехай партнери з гуманістичних міркувань почнуть тиснути на Україну, щоб вона погодилась на програш у війні. Адже немає жодних "мирних планів" – є тільки капітуляція чи перемога. І будь-яка пропозиція якісь українські території залишити Росії означає, що ми програли війну. З президентом України Володимиром Зеленським Росія точно не домовиться, тому що це принципове питання для нього. Він свідомий того, якщо ми погоджуємося на повернення ситуації станом на 2014 рік, це означає кінець української державності. А він є її гарантом", - сказав він.

Нагадаємо, Володимир Путін заявив про готовність до переговорів щодо війни в Україні, але поскаржився, що ні Київ, ні США з НАТО не бажають говорити з Москвою.

Зауважимо, дуже схожу заяву зробив речник російського президента Дмитро Пєсков. Він сказав про нібито відкритість РФ до "врегулювання по Україні" та поскаржився, що "Київ відкидає можливість діалогу".

Володимир Зеленський повідомив, що держава буде готовою до переговорів з РФ про мирне врегулювання війни лише після виходу ЗСУ на кордони 1991 року.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Є тільки капітуляція чи перемога": Подоляк про переговори Зеленського з Росією 5.00 5 2
Політика / Україна
30.07.2023 370
Еще материалы раздела «Україна»