<
НОВИНИ ДНЯ: Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Зеленський: у України із Заходом різне розуміння перемоги  Україну 1 липня розжарить до +37: синоптик розповіла, коли відпустить спека  Дохідність гривневих депозитів наближається до нуля не тільки через долар по 41 гривні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 1 – 7 липня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитимевсі новини дня
Політика
Україна
31.07.2023 463

Окупанти зосередились на утриманні сухопутного коридору до Криму - Military Media Center

Загарбники фокусують свою увагу на утриманні окупованих частий запорізької та Херсонської областей.

b4aa9578048ae20df9352ec5761f78c7_31.07.23

Російські загарбники зосередились на утриманні сухопутного коридору до Криму. Пише ТСН. 

У повідомленні вказується, що окупанти фокусують свою увагу на утриманні окупованих частий запорізької та Херсонської областей.

"За наявною інформацією, російські війська у Херсонській та Запорізькій областях основну увагу фокусують на веденні позиційної оборони для збереження шляхів комунікацій з окупованим Кримом", - йдеться у повідомленні.

Також у Збройних силах України проінформували, що у Чорному та Азовському морях росіяни прагнуть запобігти атакам на свій флот та намагаються поліпшити оборону пунктів базування кораблів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окремих ділянках Запорізької і Донецької областей останні 48 годин спостерігається загострення бойових дій між Збройними силами України та окупаційною армією РФ.

Крім того, ми раніше інформували, що загарбники щільно замінували тимчасово окуповані території, аби уповільнити контрнаступальні дії Збройних сил України. Так, на одному квадратному метрі території, де триває наступ, – до чотирьох мін.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти зосередились на утриманні сухопутного коридору до Криму - Military Media Center 5.00 5 1
Політика / Україна
31.07.2023 463
Еще материалы раздела «Україна»