<
НОВИНИ ДНЯ: Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.07.2023 498

Йде різке похолодання: синоптикиня дала свіжий прогноз на початок тижня

У понеділок, 31 липня, в Україні очікується дощова погода - опади переважатимуть в більшості регіонів країни.

Прогноз погоди на 31 липня оприлюднила синоптикиня Наталка Діденко. Пише apostrophe.ua.

З її слів, у понеділок на заході, півночі, у центрі, окрім Дніпропетровської області пройдуть короткочасні грозові дощі. Місцями можливі зливи, град та шквали.

У південних та східних областях, як зазначає Діденко, без дощів, але опади з грозою можливі увечері в Одеській області. Дощова погода з грозами також прогнозується на Київщині, яка супроводжуватиметься температурою повітря на рівні +25 градусів. Окремо Діденко розповіла, коли в Україні варто очікувати потепління.

"Київ, температура повітря буде чи не найнижчою в найближчій перспективі, +25 градусів. Далі по тижню підвищуватиметься", - резюмувала синоптикиня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Йде різке похолодання: синоптикиня дала свіжий прогноз на початок тижня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.07.2023 498
Еще материалы раздела «Суспільство»