<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми  Чи вплине зустріч Путіна і Сі на позицію України щодо перемовин: у НАТО зробили жорстку заяву  Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заявувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.07.2023 484

Йде різке похолодання: синоптикиня

31 липня, в Україні очікується дощова погода - опади переважатимуть в більшості регіонів країни.

Прогноз погоди на 31 липня оприлюднила синоптикиня Наталка Діденко. Пише apostrophe.ua.

З її слів, у понеділок на заході, півночі, у центрі, окрім Дніпропетровської області пройдуть короткочасні грозові дощі. Місцями можливі зливи, град та шквали.

У південних та східних областях, як зазначає Діденко, без дощів, але опади з грозою можливі увечері в Одеській області. Дощова погода з грозами також прогнозується на Київщині, яка супроводжуватиметься температурою повітря на рівні +25 градусів. Окремо Діденко розповіла, коли в Україні варто очікувати потепління.

"Київ, температура повітря буде чи не найнижчою в найближчій перспективі, +25 градусів. Далі по тижню підвищуватиметься", - резюмувала синоптикиня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Йде різке похолодання: синоптикиня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.07.2023 484
Еще материалы раздела «Суспільство»