<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачне намащення з кабачків та сиру: рецепт від фудблогерки  "Мумії іншопланетян" у Перу: вчені вважають, що це не люди  Чи застосовуватимуть дрони Magura в Азовському морі: відповідь ГУР  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Як приготувати ліниві вареники: рецепт від Савви Лібкіна  Українці оцінили рівень добробуту своєї сім’ї та перспективи на найближчі роки  Червень в Україні завершиться спекою, - прогнозвсі новини дня
Політика
Росія
31.07.2023 396

Кремль уже не здатний захистити росіян від війни, - британська розвідка

Москву атакують безпілотники, для росіян підняли призовний вік, а вагнерівці влаштовують бунт на території РФ. Все це свідчить про те, що Кремль більше не може захистити населення від війни з Україною.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Як зазначається у зведенні, російська влада приділяє першочергову увагу внесенню поправок до законодавства, що дозволяють швидко призвати до армії більше чоловіків. У середині липня 2023 року Держдума збільшила максимальний вік призову на військову службу з 27 до 30 років, зберігши нижню межу в 18 років.

Крім того, 24 липня президент Путін підписав законопроект, який поступово підвищує верхню вікову межу для тих, хто підлягає призову в резерв, при цьому старші офіцери тепер можуть бути мобілізовані до 70 років.

За даними британської розвідки, це може забезпечити швидке збільшення кількості військових, доступних для бойових дій в Україні.

"Збільшення шансів бути вимушеним воювати, атаки безпілотників на Москву, винятковий рівень внутрішніх репресій та нещодавній заколот "Вагнера" в сукупності наголошують на нездатності російської держави захистити населення від війни", - зазначають у Міноборони Британії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кремль уже не здатний захистити росіян від війни, - британська розвідка 5.00 5 1
Політика / Росія
31.07.2023 396
Еще материалы раздела «Росія»