<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше  Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюквсі новини дня
Політика
Україна
31.07.2023 597

Україна наростила виробництво боєприпасів, але цього ще недостатньо, - Камишин

В Україні значно наростили темпи виробництва боєприпасів, але для забезпечення потреб армії цього замало.

Про це заявив міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін, повідомляє пресслужба Кабміну.

"З січня по липень ми виробили вдесятеро більше, ніж за 2022. Йдеться про міномети, гарматні снаряди та боєприпаси", - розповів міністр.

Він додав, що Україна постійно шукає партнерів для посилення потужностей виробництва зброї та об'єднання зусиль, щоб армія швидше отримувала необхідні ресурси.

Камишін заявив, що для великих міжнародних компаній наразі відкриваються великі можливості для виробництва та тестування свого озброєння в умовах реальної війни в Україні.

"Виробляти в Україні, тестувати продукцію в Україні, проводити дослідження та розробки в Україні, модернізувати продукт в Україні. Наприкінці війни у них буде найкращий продукт", - зазначив чиновник.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна наростила виробництво боєприпасів, але цього ще недостатньо, - Камишин 5.00 5 1
Політика / Україна
31.07.2023 597
Еще материалы раздела «Україна»