<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Росія
01.08.2023 1438

Пєсков прокоментував атаку дронів по Москві та згадав про "київський режим"

Дмитро Пєсков прокоментував атаки безпілотників по російській столиці.

f48d802bb03bcc6aee9bae070e3888da_01.08.23

Прессекретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що атаки безпілотників на Москву "підтверджують сутність київського режиму, йдуть спроби терактів щодо цивільних об'єктів". Пише ТСН. 

Заяву Пєскова цитують пропагандистські ЗМІ РФ.

Він зазначив, що заходи безпеки у зв'язку з цим у Росії й так посилені, а щодо конкретики порадив звертатися до Міноборони РФ.

Також Пєсков сказав, що рівень терористичної загрози в Москві підвищувати не планується.

Нагадаємо, в ніч проти неділі, 30 липня, кілька безпілотників атакували вежі "Москва-Сіті" у столиці РФ, де розташовані офіси російських міністерств.

Перший БпЛА атакував 10 поверх другої вежі IQ-кварталу "Москва-Сіті", де розташований офіс Міністерства цифрового розвитку, зв'язку й масових комунікацій РФ о 3:20. Другий удар безпілотника о 4:10 припав на нижній поверх іншої будівлі в межах комплексу "Москва-Сіті". Внаслідок інциденту охоронець, який перебував на об'єкті, отримав травми. Будівля також постраждала, на перших шести поверхах пошкоджено скло.

Оценка материала:

5.00 / 4
Пєсков прокоментував атаку дронів по Москві та згадав про "київський режим" 5.00 5 4
Політика / Росія
01.08.2023 1438
Еще материалы раздела «Росія»