<
НОВИНИ ДНЯ: Від цього крабового салату усі будуть у захваті: неймовірно простий рецепт  Україну накриє похолодання, місцями дощитиме: прогноз на початок тижня  Мобілізація в Україні: хто має право на "бронь"  Передавання Україні перших F-16: Reuters назвав терміни  В Україні у понеділок до +14°, подекуди - невеликий дощ  Повернення військовозобов'язаних Україні може вдарити по економіці Польщі, - Forbes  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 13-19 травнявсі новини дня
Політика
Україна
01.08.2023 417

Зеленський може взяти участь у Генасамблеї ООН наживо, − джерела

Президент України Володимир Зеленський може поїхати на засідання Генасамблеї ООН в Нью-Йорку, що відбудеться у вересні.

“Участь наживо не виключається”, − повідомляє LB.ua з посиланням на дипломатичні джерела.

Водночас, за нашою інформацією, глава держави не представлятиме “формулу миру”, про що раніше писало агентство Bloomberg.

“Формулу миру президент раніше вже представив на засіданні Радбезу ООН, а 23 лютого 2023 року вона лягла в основу резолюції Генасамблеї "Про справедливий і сталий мир в Україні". Під час нинішньої сесії відбудеться не "представлення", а просування її та інформування країн про виконання окремих пунктів формули”, − зазначили джерела.

Водночас українська сторона має намір розширити географію, запросивши певну кількість держав доєднатися до мирної ініціативи президента Зеленського.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський може взяти участь у Генасамблеї ООН наживо, − джерела 5.00 5 1
Політика / Україна
01.08.2023 417
Еще материалы раздела «Україна»