<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Світ
02.08.2023 314

Атака дронів на Москву: у Повітряних силах висміяли славнозвісну ППО, яка не може збити БПЛА

За словами Ігната, безпілотник - це важка ціль для збиття.

395ec6bea2e8fcd07fd3be9a2c7b4bd6_02.08.23

У Повітряних силах прокоментували атаку безпілотників на Москву, яка відбулася вночі 1 серпня. Речник відомства Юрій Ігнат висміяв славнозвісну російську ППО. Пише ТСН.

Про це він розповів в ефірі телемарафону вранці вівторка, 1 серпня.

"А де ж російська ППО славнозвісна ешелонована? Безпілотник - важка ціль. От вам приклад "Шахедів", які, на жаль, таки долітають. Непросто їх збивати. Вони летять повільно, але ціль доволі таки складна для систем протиповітряної оборони. Мають українські воїни певний досвід їх збивати - усіх Сил оборони, не лише Повітряних сил. Тепер такий досвід буде, мабуть, і в російських військових, які не можуть впоратися з тими БПЛА, які долітають до них вже не вперше", - сказав він.

Атака БПЛА на Москву 1 серпня

Нагадаємо, в ніч проти 1 серпня Москву знову атакували декілька безпілотників. Є влучання у вежу бізнес-центру "Москва-Сіті", в якому поцілили і попереднього разу - з кількома міністерствами в районі 21-го поверху. Росія традиційно звинуватила Україну. Через інцидент у РФ тимчасово закрили аеропорт "Внуково" на приліт та виліт, а літаки перескеровували до інших аеропортів. Станом на ранок роботу аеропорту відновлено.

Оценка материала:

5.00 / 1
Атака дронів на Москву: у Повітряних силах висміяли славнозвісну ППО, яка не може збити БПЛА 5.00 5 1
Політика / Світ
02.08.2023 314
Еще материалы раздела «Світ»