<
НОВИНИ ДНЯ: Байден потрапив у пастку обіцянками допомоги та страхом ескалації війни в Україні – Foreign Policy  Україні потрібні західні системи ППО для знищення розвідувальних БПЛА росіян, - ISW  Єрмак зробив сенсаційну заяву щодо безпекової угоди зі США  Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні – під загрозою: оператори назвали сценарії  Кінець “партнерства без обмежень”: шокувальні підсумки візиту Путіна до Сі  Уникнути вручення повістки більше не вдасться: Кабмін затвердив нові правила  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Політика
Україна
03.08.2023 484

У Маріуполі партизани отруїли російських офіцерів: подробиці

Двоє російських офіцерів померли.

8a75e2a7e987117b5203547ae108953d_03.08.23

У тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині українські партизани отруїли майже два десятки російських офіцерів. До саботажу причетна група "Ї" міського спротиву. Пише ТСН. 

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

"Під час святкування "Дня ВМФ" на одному з військових об’єктів було масово отруєно офіцерський склад. У важкому стані до шпиталю поступило 17 російських військових, з них вчора вже померло двоє офіцерів. Доля інших 15 до кінця не вирішена", - повідомив він.

За інформацією Андрющенка, російські окупанти підозрюють застосування цианіду та пестицидів в їжі.

Нагадаємо, у Маріуполі окупанти заборонили вчителькам використовувати на роботі косметику та фарбувати волосся.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Маріуполі партизани отруїли російських офіцерів: подробиці 5.00 5 1
Політика / Україна
03.08.2023 484
Еще материалы раздела «Україна»