<
НОВИНИ ДНЯ: Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літо  Вихідні будуть теплими, але з короткочасними дощами  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червнівсі новини дня
Політика
Україна
03.08.2023 348

Є умова: військовий експерт сказав, коли буде повністю відрізаний Крим

ЗСУ активно працюють по логістиці ворога.

93fd6cfc1c7278de503133c7339da79e_03.08.23

Зокрема, росіяни мають втратити Крим. Але півострів буде відрізаний тоді, коли повністю піде під воду Кримський міст. Пише ТСН. 

Про це в ефірі телемарафону сказав військовий експерт Петро Черник.

"Щонайменше кілька секцій, і особливо залізнична нитка, і так, щоб вони не змогли його відбудувати хоча б пів року. Це стосується всієї логістики по Чонгарському мосту. От коли кілька місяців оце все буде "упідводнено", отоді будемо говорити про відрізання кримського плацдарму", – пояснив військовий експерт.

Треба враховувати, каже він, що за півтора року росіяни його дуже сильно наситили найрізноманітнішим озброєнням. Вони розуміють, що, найімовірніше, першим упаде південний плацдарм, тому дуже сильно укріплюють Перекопський перешийок і без того дефіцитними ресурсами. "Там будують дуже серйозну лінію укріплень", – наголосив Черник.

Нагадаємо, в окупованому Криму пролунали потужні вибухи в районі Севастополя. Деякі телеграм-канали пишуть, що "бавовна" могла завітати до одного зі складів із боєприпасами. Гауляйтери Криму наразі подію не прокоментували.

Оценка материала:

5.00 / 2
Є умова: військовий експерт сказав, коли буде повністю відрізаний Крим 5.00 5 2
Політика / Україна
03.08.2023 348
Еще материалы раздела «Україна»